side_banner

Sådan bruges LED-skærmkontrolkort korrekt?

Med den hurtige udvikling af LED-skærmindustrien er efterspørgslen efter LED-displaykontrolkortmarkedet også stigende, og det trådløse LED-kontrolkort kan godt opfylde kundernes behov i det forenede ledelses- og klyngetransmissionsmarked. For eksempel plakat led skærm, taxa top LED display, lysmast LED display og led afspiller. Praktisk styring og let vedligeholdelse led display kontrolkort er gode valg for brugere. For at undgå unødvendige tab skal brugere være opmærksomme på følgende punkter, når de bruger kontrolkortet.

1 (1)

Anbring først kontrolkortet i et tørt og stabilt miljø. For høj temperatur og luftfugtighed og støvede omgivelser er ekstremt skadelige for kontrolkortet.

For det andet er det strengt forbudt at tilslutte og frakoble den serielle port uden strømsvigt for at forhindre forkert betjening i at beskadige computerens serielle port og kontrolkortets serielle port.

For det tredje er det strengt forbudt at justere indgangsspændingen på kontrolkortet, når systemet fungerer, for at undgå beskadigelse af computerens serielle port og kontrolkortets serielle port på grund af forkert justering og for høj spænding. Styrekortets normale arbejdsspænding er 5V. Ved justering af strømforsyningsspændingen skal styrekortet fjernes og justeres langsomt med en universalmåler.

For det andet er det strengt forbudt at kortslutte styrekortets jordterminal med led displayramme, ellers, hvis statisk elektricitet akkumuleres, er det let at beskadige computerens serielle port og kontrolkortets serielle port, hvilket resulterer i i ustabil kommunikation. Hvis den statiske elektricitet er alvorlig, vil kontrolkortet og LED-skærmen blive brændt. Derfor, når LED-skærmens kontrolafstand er langt, anbefaler vi, at brugere skal bruge en seriel portisolator for at undgå beskadigelse af computerens serielle port og kontrolkortstrengen på grund af barske miljøer såsom jordsløjfer, overspændinger, inducerede lynnedslag og hot plugging linjeport .

For det femte er det nødvendigt at sikre den korrekte forbindelse mellem kontrolkortet og computerens serielle port for at undgå beskadigelse af kontrolkortets serielle port og computerens serielle port på grund af forkerte inputsignaler.

LED display kontrolkort er kerne eq

1 (2)

Indlægstid: 26. september 2021

Efterlad din besked